We want you!

joanna-kosinska-354709.jpg

NORD-T etsii vielä freelancertyyppistä osa-aikaista persoonaa seuraavaan tehtävään:

*Uusasiakashankinta & myynti (B2B) KV-markkinoille ja viennin organisointi (työaika n.24h/viikko)*

-          Onko sinun kynnys jutella tuntemattoman kanssa niin olemattoman pieni, että bussissakin istut epäperisuomalaiseen tapaan jonkun viereen ja kerrot päivän kuulumiset? Tykkäät kertoa uusille ihmisille sinua itseäsi inspiroivista asioista? Viihdyt ruoan parissa ja löydät itsesi luonnosta muutenkin kuin Kaivopuiston vappubrunssilla ollessa? Onko tullut käytyä muuallakin maailmassa kuin risteilyllä Tukholmassa? Kyllä? Sitten olet sen tyyppinen myyntihenkilö mitä etsimme.

-          Pääsääntöisesti vuonna 2018 työstettävät alueet ovat Ruotsi, Tanska, Ranska, UK, Japani

-          Tehtävään liittyy myös vientiin liittyvää selvitystyötä sekä dokumentaation hoitamista esim. Tullin, Eviran, logistiikkakumppaneiden ja Business Finlandin kanssa.

Koska ollaan niin hirmuisen international, on englanninkielen kirjallinen ja suullinen osaaminen välttämätöntä molemmissa tapauksissa. Suomi ja ruotsi on plussaa. Kaikki muut kielet siihen päälle ovat erityistä plussaplussaa.

Meidän konttori siirtyi juuri Postitaloon (kyllä, aivan Helsingin ytimeen) joten töitä voit tehdä täällä tai muualla missä tunnet olevasi tehokkain. Työ alkaisi heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemukset ja CV tulee lähettää osoitteeseen nina@nord-t.com. Lisätietoja saat soittamalla Nina / 045 263 0710.

ps. Kiitos kaikille jotka haitte meidän some-sisällöntuottajan pestiin! Saimme valtavasti hakemuksia aivan huikeilta tyypeiltä joten jatkamme keskustelua heidän kanssaan ja tarvetta uusille hakemuksille ei enää ole.

Nina Rantala